Fotokopirnica FSD

 

DELOVNI ČAS:

POLETNI DELOVNI ČAS
JULIJ - SEPTEMBER 2017
ponedeljek - petek : 10.00 - 14.00
sobota, nedelja in prazniki: ZAPRTO 
 

TELEFON: 051 66 77 60

 E-MAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 
         
 

 

E - Naročanje:


Kopiraj si
Študijsko gradivo
Diplomska naloga
Grafika in tisk
Klik PC Klinika
Vprašaj nas

Facebook novice

 
         
  Poslovalnica Fotokopirnica FSD, Fakulteta za socialno delo, Topniška 31, Ljubljana  
         
 

Fotokopiramo in tiskamo s 18-letnimi izkušnjami in zagotavljamo garancijo na naše storitve. Izbor materialov je vrhunski in ekološko usmerjen. Naši kadri so izobraženi in pripravljeni na najtežje naloge. Nudimo celovito storitev na enem mestu, sodelujemo pri prostovoljnih projektih in skrbimo za dobro klimo v skupnosti. Naše naprave zmorejo preko 250 odtisov/minuto, zaloga papirja v napravah zadošča za 13.000 kopij in z enim polnjenjem barve natisnemo 56.000 strani. Ne zahtevamo predplačila in vračamo drobiž, brezplačno spenjmo, po ediksamo, svetujemo, shranjujemo, urejamo, zlagamo, klepetamo in vas obveščamo o študijskih novostih. Tiskamo v treh korakih: leva, desna, povejte kaj želite! Pisalo, ediks, popravilo računalnika, fotokopija, plastificiranje...?

 

 
      "Z vami iščemo rešitve"  
         
 
 • Črno-belo in barvno fotokopiranje in tiskanje vseh formatov
 • Vezave diplomskih nalog
 • Knjižne, letvične in špiralne vezave
 • Plastificiranje
 • Zapis na različne medije (cd, dvd, usb ključ..)
 
 • Razrez letakov in dodelava tiskovin
 • Skeniranje z OCR branjem
 • Grafično oblikovanje
 • Digitalni barvni tisk
 • PC klinika (za zdravje vašega računalnika)
 • Prodaja pisarniškega materiala
 
         
 

Za kvalitetno in hitro fotokopiranje je potrebna vrhunska oprema ter dobri materiali. Naši visoko produkcijski fotokopirni stroji zagotavljajo hitrost, kvaliteto in predvsem nizke stroške upravljanja. Slednje pa se na veliko zadovoljstvo naših strank odraža v konkurenčnih cenah.

 

Zakaj prepustiti storitev fotokopiranja strokovnjakom?

 

Zavedamo se, da so stroški dela visoki, zato menimo, da je produktivnejše, da se vaši zaposleni osredotočijo na področja in naloge, ki jih obvladajo in so za njih plačani ter časa ne zapravljajo s stanjem pred počasnim fotokopirnim strojem, ki ga velikokrat ne znajo optimalno izkoristiti.
Imamo visoko zmogljive fotokopirne stroje in usposobljen kader, ki ima potrebno znanje, da delo opravi veliko hitreje, kvalitetneje in predvsem z manjšimi stroški za podjetje.
Kvarljivost strojev, ko je to najmanj potrebno, pri nas ne predstavlja ovire, saj imamo lasten servis.
Imamo obilo izkušenj pri nabavi materiala (papir, tonerji, kartuše ...) po konkurenčnih cenah, ki smo jih pridobili s tesnim sodelovanjem z našimi dobavitelji.
Vedno imamo na zalogi ves potreben material.
Držimo se načela "kopirajmo zeleno" - če kopirajo usposobljeni ljudje, je manjša poraba tako tonerja kot tudi papirja, rezultat pa so vedno kvalitetne kopije brez črnih robov in slabe berljivosti.

 

Storitve fotokopiranja nudimo tudi z možnostjo plačila po mesečnem obračunu, ter vam tako omogočimo boljši pregled nad mesečnimi stroški kopiranja.

 

Po dogovoru gradivo prevzamemo in dostavimo, naročilo pa nam lahko posredujete tudi po elektronski pošti na naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 
  "Veselimo se vsakega novega sodelovanja."  
         

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, si oglejte povezavo.

Sprejmem piškotke iz vaše spletne strani