Prenosi

 

  TeamViewer    

 

Za prikaz vašega namizja namestite in zaženite program. Oddaljenemu uporabniku dovolite dostop do vašega računalnika, tako da mu poveste vaš ID in geslo. Povezavo lahko prekinete kadarkoli. Aplikacija je namenjena tudi prenosu podatkov in spletnemu srečanju.

 

Brezplačna licenca je namenjena nekomercialnim namenom.

 

 
  AdobeReader AdobeReader    

 

Adobe Reader je svetovni standard za pošiljanje elektronskih dokumentov. Je edini program, ki lahko odpre vse PDF dokumente. Uporabljajte Adobe Reader za pregledovanje, brskanje, digitalno podpisovanje, overovljanje in tiskanje PDF dokumentov.

 

 
  CutePDF CutePDF  

 

CutePDF Writer (prej CutePDF Printer) je brezplačna verzija komercialne programske opreme za ustvarjanje PDF dokumentov. CutePDF Writer se namesti na vaš računalnik kot tiskalnik. To mu omogoča kreiranje profesionalnih PDFjev iz praktično vseh Windowsovih aplikacij, če le podpirajo tiskanje - vse to le z enim pritiskom na gumb.

 

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, si oglejte povezavo.

Sprejmem piškotke iz vaše spletne strani